Zo gaan onze vakmensen met Corona om bij u thuis. Lees wat we voor je doen om thuis toch de klussen te klaren die nodig zijn.   lees verder...

Computerreparateur klus computer of laptop repareren in Sambeek

De Zzp-er betaald niks voor de klus.
Eerste in Nederland
gratis aanmelden  

 • Jouw gemiddelde
  vergoeding:
  54,- p.u. incl
  btw.

  • some image
  • some image
  • some image

  Stap naar Gratis Klus

  • some image

   1. KLANT PLAATST AANVRAAG

   Een klusaanvraag computer of laptop repareren voor een computerreparateur uit Sambeek wordt aangevraagd via 0485-diensten.nl. De klant geeft aan wat en wanneer er iets moet gebeuren.

  • some image

   2. JIJ ONTVANGT AANVRAAG.

   De klusaanvraag computer of laptop repareren gaat naar de aangesloten computerreparateur in Sambeek. Deze ontvangt de opdracht via een sms en mail .

  • klus accepteren

   3. ACCEPTEER DE KLUS.

   Wil je de klus computer of laptop repareren uitvoeren dan druk je op 'ja'. Je ziet direct of jij de klus binnen hebt. De afspraak is dan meteen bevestigd.

  • klus klaar

   4. KLUS KLAAR

   Jij maakt de factuur samen met de klant in ons systeem. Deze wordt meteen via mail verstuurd en wij handelen de betaling verder af.

  Kussen in jouw regio

  STAP 1

  In welke plaats is jouw bedrijf gevestigd?
  Dit om de juiste regio te selecteren.

  Gratis Aanmelden

  Geen inschrijfgeld, afdracht of vaste kosten.

  Je aanmelden is geheel vrijblijvend. Probeer het uit, het is GRATIS en kom erachter of kluszoeken.nl een aanvulling is.

  No cure, no pay.

  Als je geen klussen accepteert, niks aan de hand. Als je een klus of dienst uitvoert dat gaat het deel servicekosten € 9.95,- van het bedrag naar ons. Het bedrag op de factuur waar jij voor hebt gewerkt en de kosten zijn geheel voor jou, jij heb tenslote de klus geklaard.

  Gratis Klussen of diensten

  Je ontvangt alle aanvragen gratis via sms en mail. De klussen die je ontvangt zijn klussen binnen jou vakgebied. Geen verplichting je kiest zelf of het jou uitkomt.

  Bestel je vakman online

  De stappen

  1.Bij welke klus kunnen wij helpen ?
  2. Selcteer de plaats
  3. je word doorgestuurd naar ons platform voor jouw regio (kengetal)-diensten.nl

  De stappen

  1.De vakman:
  2. De dienst:
  3. Prijs v.a.:

  Hoe werkt kluszoeken

  • Niet zelf meer rond bellen voor de juiste vakman.

   Door je klus aan te melden bij Kluszoeken.nl is je vakman uit de regio zo geregeld. Geen tijd kwijt om te zoeken naar een vakman voor jou klus, geen ergenis door het rond bellen. Onze platformen van diensten.nl beschikken over Zzp-ers, bedrijven deze komen uit jouw regio. Geen voorijkosten en een eerlijke prijs.

  • Selecteer een klus, en plaatsnaam !

   Kluszoeken heeft een tal van klussen voor geselecteerd voor de dienst die jouw helpt bij de klus die geklaard moet worden. Staat jou klus er niet bij selcteerd dan de dienst per uur.

  • Zelf de datum bepalen.

   Je kan de afspraak maken op het tijdstip waneer het jouw zelf uitkomt, wel zo handig. Ook spoed klussen zijn natuurlijk mogelijk. Bij de aanmelding van de klus is het mogelijk om: 5 datums met tijden aan te geven waneer het jouw schikt, de volgende dag of zo snel mogelijk. Wij passen ons aan aan jou agenda.

  • Vakman krijgt een melding.

   Als alle vakmannen die in aanmerking komen voor jou klus binnen jouw regio krijgen een sms met de door jou geplaatste opdracht. Een van de vakmannen accepteerd de klus en jij krijgt meteen een sms met de gegevens van de vakman, ook krijg je een email waar de afspraak in staat vermeld. De vakman zal ook bellen om even kennis te maken en met eventuele vragen te stellen.

  • Vakman komt naar de afspraak.

   De vakman zal werken volgens HET NIEUWE NU 1,5 meter afstand en contactloos. Nadat de klus is geklaard maakt de vakman de factuur op zoals besproken. Hij leest op wat die heeft gedaan en wat de kosten zijn. Bij akkoord geeft u hem de factuurcode die is ontvangen via sms pas dan kan de vakman de factuur versturen. Na het versturen ontvang je een sms en e-mail met betaallink voor het bedrag op de factuur. Het bedrag dient te worden overgemaakt binnen 3 dagen.

  some image