Zo gaan onze vakmensen met Corona om bij u thuis. Lees wat we voor je doen om thuis toch de klussen te klaren die nodig zijn.   lees verder...
some image

Hoe werkt kluszoeken

Simpel gezegd zijn wij een website voor vakmannen, wij regelen de klussen zonder dat jij daar ook maar 1 cent voor hoeft te betalen. Klanten die een (kleinere) klus in en om het huis willen laten uitvoeren boeken bij ons direct een vakman die de klus kan uitvoeren, de klant besteld en betaald dan ook de fee van €9.95 (dit gaat dus ook niet van jou bedrag af. 

Bij ons maken mensen direct een afspraak met een vakman. Dus geen gedoe met offertes, concurreren met collega vakmannen. Het werkt veel directer. Eigenlijk een beetje zoals Uber of Thuisbezorgd maar dan zonder afdracht.

Je kunt hier meer informatie lezen en jezelf aanmelden bij kluszoeken.nl als vakman.

Geen afdracht , wat jij verdiend is van jou!! Aanmelden is helemaal gratis! Ook zit je nooit ergens aan vast.

Zeker en doe dat vooral ook voordat je naar de afspraak gaat. Spreek alles zo goed mogelijk door zodat je weetwat er moet gebeuren en welk materiaal je eventueel nodig hebt. De contactgegevens zijn altijd te vinden bij de bevestiging van de afspraak.
Dat mag zeker. Als het jou uitkomt en je de klus graag wilt uitvoeren bevestig je de klus. Als je geen tijd hebt, is er meestal wel een collega die nog een gaatje in zijn agenda heeft.
Daar kunnen we duidelijk in zijn, NIKS! De vakman doet het werk en daar wordt niks van afgedragen, wel zo eerlijk toch. De klant betaald ons servicekosten dat is ons werk en daar worden wij voor betaald.
De tarieven zijn per vakgebied bepaald op basis van een gemiddelde. Wij houden er rekening mee dat het gaat om kleinere klussen in en om het huis. De tarieven zijn gebaseerd op een eerlijke prijs voor jou maar ook voor de klant. Door geen afdracht aan ons hou jij ook meer over aan de klus.

De tarieven zijn soms verschillen per type klus door het moment van uitvoering. Denk daarbij aan spoed, avond of weekend klussen. Voor de ene klussen hanteren we uurtarieven en voor andere vaste prijzen . Dit staat altijd aangegeven in de klusaanvraag. Alle tarieven zijn altijd inclusief BTW zo weetje meteen wat je verdiend.

Op dit moment ontvangen wij aanvragen voor loodgieters, elektriciens, cv monteurs, klusjesmannen, timmermannen, dakdekkers, hoveniers, schilders, ongediertebestrijding, computerhulpen en slotenmakers. Ben jij werkzaam in een andervakgebied dan kan je een verzoek doen om die toe te voegen binnen jou regio.

I. Facturen maken/ uitbetalingen

Klanten betalen altijd aan (kengetal)Diensten.nl het platform van ons voor de regio daar heeft de klant ook een vakman besteld. Dit kan via iDeal. Pinnen of contant afrekenen is niet mogelijk. Kluszoeken handelt het betaalproces af. Elke klus die jij oppakt via ons platform handel je netjes af via je dashboard. Daar maak je de een factuur aan en deze word verstuurd. Doe je dat niet dan brengen wij jou wel €9,95,- incl btw in rekening wegens misgelopen inkomsten. Dit geldt ook voor wanneer je niet komt opdagen bij een afspraak.Dat is geld wat wij mislopen en is voor ons omzet verlies.

Kussen in jouw regio

STAP 1

In welke plaats is jouw bedrijf gevestigd?
Dit om de juiste regio te selecteren.

Gratis Aanmelden

Geen inschrijfgeld, afdracht of vaste kosten.

Je aanmelden is geheel vrijblijvend. Probeer het uit, het is GRATIS en kom erachter of kluszoeken.nl een aanvulling is.

No cure, no pay.

Als je geen klussen accepteert, niks aan de hand. Als je een klus of dienst uitvoert dat gaat het deel servicekosten € 9.95,- van het bedrag naar ons. Het bedrag op de factuur waar jij voor hebt gewerkt en de kosten zijn geheel voor jou, jij heb tenslote de klus geklaard.

Gratis Klussen of diensten

Je ontvangt alle aanvragen gratis via sms en mail. De klussen die je ontvangt zijn klussen binnen jou vakgebied. Geen verplichting je kiest zelf of het jou uitkomt.

Bestel je vakman online

De stappen

1.Bij welke klus kunnen wij helpen ?
2. Selcteer de plaats
3. je word doorgestuurd naar ons platform voor jouw regio (kengetal)-diensten.nl

De stappen

1.De vakman:
2. De dienst:
3. Prijs v.a.:

Hoe werkt kluszoeken

 • Niet zelf meer rond bellen voor de juiste vakman.

  Door je klus aan te melden bij Kluszoeken.nl is je vakman uit de regio zo geregeld. Geen tijd kwijt om te zoeken naar een vakman voor jou klus, geen ergenis door het rond bellen. Onze platformen van diensten.nl beschikken over Zzp-ers, bedrijven deze komen uit jouw regio. Geen voorijkosten en een eerlijke prijs.

 • Selecteer een klus, en plaatsnaam !

  Kluszoeken heeft een tal van klussen voor geselecteerd voor de dienst die jouw helpt bij de klus die geklaard moet worden. Staat jou klus er niet bij selcteerd dan de dienst per uur.

 • Zelf de datum bepalen.

  Je kan de afspraak maken op het tijdstip waneer het jouw zelf uitkomt, wel zo handig. Ook spoed klussen zijn natuurlijk mogelijk. Bij de aanmelding van de klus is het mogelijk om: 5 datums met tijden aan te geven waneer het jouw schikt, de volgende dag of zo snel mogelijk. Wij passen ons aan aan jou agenda.

 • Vakman krijgt een melding.

  Als alle vakmannen die in aanmerking komen voor jou klus binnen jouw regio krijgen een sms met de door jou geplaatste opdracht. Een van de vakmannen accepteerd de klus en jij krijgt meteen een sms met de gegevens van de vakman, ook krijg je een email waar de afspraak in staat vermeld. De vakman zal ook bellen om even kennis te maken en met eventuele vragen te stellen.

 • Vakman komt naar de afspraak.

  De vakman zal werken volgens HET NIEUWE NU 1,5 meter afstand en contactloos. Nadat de klus is geklaard maakt de vakman de factuur op zoals besproken. Hij leest op wat die heeft gedaan en wat de kosten zijn. Bij akkoord geeft u hem de factuurcode die is ontvangen via sms pas dan kan de vakman de factuur versturen. Na het versturen ontvang je een sms en e-mail met betaallink voor het bedrag op de factuur. Het bedrag dient te worden overgemaakt binnen 3 dagen.

some image