Zo gaan onze vakmensen met Corona om bij u thuis. Lees wat we voor je doen om thuis toch de klussen te klaren die nodig zijn.   lees verder...

Klussen in jouw regio 0224

Klussen bij mensen thuis volgens Het Nieuwe Nu in Schagen .

1,5 Meter afstand is Het Nieuwe Nu.
Onze Maatregelen i.v.m. Corona
Klik hier... 

 • some image
 • some image
 • some image

Hoe werkt kluszoeken

Op kluszoeken.nl schrijft een zzp-er of bedrijf zich in om gratis klussen of opdrachten uit het netnummergebied te ontvangen waar hij gevestigd is. Je inschrijven, klussen ontvangen en uitvoeren is geheel gratis en er zijn ook geen verborgen kosten. Nadat je bent ingeschreven kun je opdrachten ontvangen uit jouw netnummergebied 0224 via het platform 0224-diensten.nl.
Bijvoorbeeld: jouw bedrijf staat ingeschreven bij de Kvk op een adres in Schagen. Het netnummer van Schagen is 0224, alle plaatsen met het netnummer 0224 behoren tot jouw werkgebied. Het platform is dan www.0224-diensten.nl.

I. Geheel gratis en geen verborgen kosten

De zzp-er of een bedrijf betaalt helemaal niks voor de opdracht die ze ontvangen tot tegenstelling van andere platforms zoals Zoofy en Werkspot. Zoofy zegt voordelig te zijn voor de vakman - NO Cure, No Pay maar maak jij wel de klus dan betaal je daar 15% commissie over.
Voorbeeld: een klant betaalt €104,- incl. btw. voor een klus dan betaal jij aan Zoofy € 15,60,-. Werkspot werkt op lead basis en jij betaalt per lead tussen de € 6,- en € 40,- en dan kan de klus ook nog niet door gaan omdat een collega een betere prijs aan de klant heeft geboden (bron: Zoofy-blog). Wij, bij Kluszoeken en Diensten, vinden dat de vakman die de klus uitvoert moet verdienen en niet betalen. Bij ons betaalt de klant een fee voor de geleverde diensten, namelijk € 9,95,- vast tarief. Een eerlijke prijs voor zzp-er en klant.

Voorbeeld: Bij Zoofy


Klant belt voor een klus zo snel mogelijk leidingwerk, kost € 79,- per uur incl.BTW .
De vakman is daar 3,5 uur mee bezig en heeft de klus naar allen tevredenheid geklaard.
Klant betaalt: 3,5 x € 79,- = € 276,50,- + een fee van € 24,95 totaal:€ 301,45,-
Jij verdient: 3,5 x € 79,- = € 276,50,- min € 41,50,- = € 235,00,-
Het verschil (Zoofy)is € 66,45,-
Bij Zoofy betaal je 15% over het totaal bedrag van de factuur aan commissie, hier zit dus ook kosten materiaal bij.

II. Geen verplichting

Inschrijven is zonder verplichtingen jij bepaalt zelf of je de klus aanneemt en uitvoert.
Klussen en opdrachten binnen jouw regio en jouw vakgebied krijg je toegestuurd via sms en mail. Nadat je de klus hebt ontvangen kun je zelf bepalen of je de klus aanneemt, heb je geen tijd of komt het om een andere reden niet uit geen probleem dan doe je niks en een collega zal de klus oppakken.

III .Welke diensten

Wie kan zich inschrijven met welke dienst of vakgebied.
Kluszoeken.nl heeft voorgeselecteerde diensten waar je je voor kunt aanmelden. De diensten die voorgeselecteerd zijn komen overeen met de website waar klanten hun klusaanvragen doen. Deze selectie uitbreiden is mogelijk, wil jij een dienst aanbieden in jouw regio die niet geselecteerd is dan kan dat.

IV. De voordelen

Het heeft veel voordelen om je gratis in te schrijven hier op Kluszoeken.nl voor Zzp-ers en bedrijven. Klussen, opdrachten en werk die je ontvangt via sms en mail kunnen een aanvulling zijn op je bestaande klussen. Is er een periode dat er minder werk is in je branche en je veel tijd kwijt bent om nieuw werk te vinden dan zoeken wij mee, als er 2 zoeken vind je meer. Je kunt er ook voor kiezen om alleen nog klussen, opdrachten en werk van Kluszoeken te doen als er genoeg opdrachten binnen komen via ons platform.
En dan het grootste voordeel: je ontvangt alle klussen, opdrachten en werk geheel gratis en het aannemen van de opdracht is kostenloos. Onze samenwerking is dus geheel gratis, een eerlijke prijs voor het werk wat jij levert daar staan we voor.

voorbeeld:


1. Je bent bezig met een klus die je afrondt om 14:00u. Er komt via ons platform een klus binnen op je telefoon voor in de middag, dan kan je die nog mooi mee pakken.
2. Je bent een loodgieter en doet gemiddeld 3 klusjes per dag van 2 uurtjes, dit levert ongeveer een maandomzet van €6480,- op bij ons platform en daar gaat natuurlijk niks van af.

V. Tot slot

Je gratis inschrijven bij Kluszoeken.nl kost je een paar minuten en het rendement is gratis klussen, werk en opdrachten ontvangen. Kluszoeken zorgt voor klussen in jouw regio via de 144 platformen van Diensten.nl die een onderdeel zijn van Kluszoeken.nl. Jij bepaalt zelf welke klus je wel of niet doet.
Wij van Kluszoeken.nl willen samen een platform bouwen voor Zzp-ers en consumenten waar ze elkaar kunnen treffen. De klant van een klus schilderen kan volgende week de klant zijn van de loodgieter. De klant die hoeft niet meer rond te bellen, maar maakt een opdracht op het platform en wij sturen de opdracht door naar de vakman die bij ons is aangesloten. Gemak voor de klant en gemak voor de vakman. Zijn er nog vragen dan horen we die graag.

Klussen in jouw regio

STAP 1

In welke plaats is jouw bedrijf gevestigd?
Dit om de juiste regio te selecteren.

Gratis Aanmelden

Geen inschrijfgeld, afdracht of vaste kosten.

Je aanmelden is geheel vrijblijvend. Probeer het uit, het is GRATIS en kom erachter of Kluszoeken.nl een aanvulling is.

Geen verplichting.

Als je geen klussen accepteert, niks aan de hand. Als je een klus of dienst uitvoert dan gaat het deel servicekosten € 9.95,- van het bedrag naar ons. Het bedrag op de factuur waar jij voor hebt gewerkt en de kosten zijn geheel voor jou, jij hebt tenslotte de klus geklaard.

Gratis klussen of diensten.

Je ontvangt alle aanvragen gratis via sms en mail. De klussen die je ontvangt zijn klussen binnen jouw vakgebied. Geen verplichting je kiest zelf of het jou uitkomt.

Bestel je vakman online

De stappen

1.Bij welke klus kunnen wij helpen?
2.Selecteer de plaats
3.Je wordt doorgestuurd naar ons platform voor jouw regio (kengetal)-diensten.nl

De stappen

1.De vakman:
2. De dienst:
3. Prijs v.a.:

Hoe werkt kluszoeken

 • Niet zelf meer rond bellen voor de juiste vakman.

  Door je klus aan te melden bij Kluszoeken.nl is je vakman uit de regio zo geregeld. Geen tijd kwijt om te zoeken naar een vakman voor jouw klus, geen ergenis door het rondbellen. Onze platformen van Diensten.nl beschikken over Zzp-ers en bedrijven in jouw regio. Geen voorrijkosten en een eerlijke prijs.

 • Selecteer een klus en plaatsnaam.

  Kluszoeken heeft een tal van klussen voorgeselecteerd voor de dienst die jou helpt bij de klus die geklaard moet worden. Staat jouw klus er niet bij, selecteer dan de dienst per uur.

 • Zelf de datum bepalen.

  Je kunt de afspraak maken op het tijdstip wanneer het jou zelf uitkomt, wel zo handig. Ook spoedklussen zijn natuurlijk mogelijk. Bij de aanmelding van de klus is het mogelijk om 5 datums met tijden aan te geven wanneer het jou schikt, de volgende dag of zo snel mogelijk. Wij passen ons aan aan jouw agenda.

 • Vakman krijgt een melding.

  Alle vakmannen, die in aanmerking komen voor jouw klus binnen jouw regio, krijgen een sms met de door jouw geplaatste opdracht. Een van de vakmannen accepteert de klus en jij krijgt meteen een sms met de gegevens van de vakman, ook krijg je een email waar de afspraak in staat vermeld. De vakman zal ook bellen om even kennis te maken en eventueel vragen stellen.

 • Vakman komt naar de afspraak.

  De vakman zal werken volgens HET NIEUWE NU: 1,5 meter afstand en contactloos. Nadat de klus is geklaard maakt de vakman de factuur op zoals besproken. Hij leest op wat hij heeft gedaan en wat de kosten zijn. Bij akkoord geeft je de vakman de factuurcode die jij hebt ontvangen via sms. Pas dan kan de vakman de factuur versturen via het systeem. Na het versturen ontvang je een sms en e-mail met betaallink voor het bedrag op de factuur. Het bedrag dient te worden overgemaakt binnen 3 dagen.

some image