Zo gaan onze vakmensen met Corona om bij u thuis. Lees wat we voor je doen om thuis toch de klussen te klaren die nodig zijn.   lees verder...

Slotenmaker klussen in Schermerhorn

De Zzp-er betaald niks voor de klus.
Eerste in Nederland
gratis aanmelden  
Gemiddelde
vergoeding:
40.00,- p.u. incl
btw.

 • some image
 • some image
 • some image

Stap naar Gratis Klus

 • some image

  1. KLANT PLAATST AANVRAAG

  Klanten doen een klusaanvraag via 072-diensten.nl voor een slotenmaker in Schermerhorn. Ze geven aan wat en wanneer iets moet gebeuren.

 • some image

  2. JIJ ONTVANGT AANVRAAG.

  De klusaanvraag gaat naar de aangesloten slotenmaker in Schermerhorn. Deze ontvangt de opdracht via een sms en mail .

 • klus accepteren

  3. ACCEPTEER DE KLUS.

  Wil je de klus uitvoeren dan druk je op 'ja'. Je ziet direct of jij de klus binnen hebt. De afspraak is dan meteen bevestigd.

 • klus klaar

  4. KLUS KLAAR

  Jij maakt de factuur samen met de klant in ons systeem. Deze wordt meteen via mail verstuurd en wij handelen de betaling verder af.

WAT ZIJN JOUW VOORDELEN?

 • HET IS GEHEEL GRATIS

  Aanmelden en klussen zijn helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Wat je verdient is geheel voor jou, wel zo eerlijk toch? Heb je nog je twijfels, probeer het gewoon eens vrijblijvend uit!

 • KLUSSEN UIT JOUW REGIO

  Klussen en diensten dichtbij je locatie, hoe mooi is dat? Of omdat je er toch langs komt, je pakt het toch even mee.

 • GEEN VERPLICHTINGEN, JIJ BEPAALT

  Komt het even niet uit, geen probleem. Je accepteert de klussen of diensten gewoon niet, de volgende keer beter. Zo simpel is het.

 • Niet meer opzoek, de klus vindt jou

  Als er klussen zijn op jouw vakgebied binnen jouw regio dan krijg je een melding, je uurprijs is bekend en jij bepaalt of je het doet. De klus vindt jou, dat is handig.

some image

Alles op een rijtje

1. WAARIN ZIJN WIJ ONDERSCHEIDEND?

Onze diensten zijn gratis voor bedrijven en Zzp-ers. Wij willen alleen werken met goede en betrouwbare vakmensen. Klanten willen deze het liefst. Bij ons boeken mensen direct een slotenmaker. Er wordt dus niet eerst een offerte gevraagd waarover onderhandelt moet worden. Nee, wij werken veel directer. Het is net als een bestelsite. De klant bestelt en de vakman levert.

2. HOE ONTVANG IK KLUSSEN?

Klussen voor de dienst slotenmaker worden je aangeboden per email en sms. Het is een kwestie van accepteer 'ja' of 'nee'. Heb je het te druk? Dan accepteer je de opdracht gewoon niet en gaat de klus naar iemand anders. Accepteer je de opdracht en ontvang je een bevestiging, dan is de klus voor jou.

3. WAT ZIJN DE KOSTEN?

Wij doen niet aan vaste kosten of verborgen kosten, dus geen abonnementen en contracten. Je zit nergens aan vast. Ook rekenen we geen vergoeding per aanvraag die je ontvangt. Kluszoeken is geen leadbedrijf. Ook wanneer je een klus hebt uitgevoerd vragen wij geen bijdrage of percentage van het factuurbedrag van de klus of dienst. Door een goed tarief te rekenen proberen wij er altijd voor te zorgen dat jij een eerlijk uurtarief hebt als slotenmaker.

4. HOE WORDT HET UURTARIEF BEPAALD?

De tarieven slotenmaker zijn door ons op basis van onderzoek bepaald. Bovendien staan de tarieven niet voor altijd vast. Wij gaan graag met de tijd mee en daarom passen we de tarieven regelmatig aan afhankelijk van de omstandigheden. Bij grotere klussen ben je uiteraard geheel vrij om op offertebasis van het uurtarief af te wijken, in overleg met de klant.

5. DOEN WIJ AAN VOORRIJKOSTEN?

Daar is een duidelijk antwoord op Nee! Doorgaans hebben klanten daar een hekel aan. Een iets hoger uurtarief zou dat voor een deel kunnen compenseren. Bovendien mag je altijd het eerste uur in rekening brengen. Zo halen we veel klanten binnen.

6. IN WELKE REGIO KRIJG IK KLUSSEN?

Alleen in de regio 072 dit is het kengetal gebied waar je staat ingeschreven. Je bepaalt zelf hoe ver je bereid bent om te rijden. Als je je ook inschrijft bij andere regio's van Kluszoeken dan krijg je daar ook opdrachten, er kan natuurlijk altijd iets te combineren zijn met je eigen werkzaamheden.

7. HOE GAAT DE FACTURATIE?

Dat gaat via een makkelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Nadat de klus klaar is en de klant tevreden is maak je in een paar seconden een factuur aan via je eigen omgeving binnen de website. Klanten ondertekenen digitaal met een factuurpincode die zij hebben ontvangen via sms voor akkoord. De klant ontvangt direct per email een betaallink. Tegelijkertijd ontvang jij van ons een factuur waarop je ziet wat wij jou uitbetalen.

8. HOE VERWERK IK DAT IN MIJN ADMINISTRATIE?

Dat is heel makkelijk. Zodra je een factuur voor de klant hebt aangemaakt ontvang jij zelf dus ook direct een (verkoop)factuur. Je kunt deze als 'gefactureerd' markeren in je eigen administratie. Op de 15e en 30e van de maand betalen wij uit en kun je de factuur op 'betaald' zetten.

9. HOE BETALEN KLANTEN?

Klanten betalen altijd via ons facturatiesysteem, eenvoudig via iDeal. Of de klant aan ons heeft betaald maakt voor jou niet uit, wij betalen gegarandeerd aan jou uit als de klant akkoord heeft gegeven met de factuurpincode en de factuur heeft ontvangen. Wij geven het geld na twee weken vrij en betalen dus rond de 15e en de 30e van de maand. Voorbeeld: doe je de 13e een klus, dan krijg je deze de 30e uitbetaald.

10. HET SCREENEN VAN VAKMANNEN?

Daar steken we veel energie en tijd in. Het platform valt of staat met de kwaliteit van de vakmensen met wie wij samenwerken, dat is de reden dat we vooraf een selectie maken. We werken niet met iedereen. Vooraf proberen we zoveel mogelijk te checken of je goede referenties hebt en of we geen vreemde dingen tegenkomen. Klanten mogen altijd hun mening geven. Komt de gemiddelde score beneden een bepaald niveau dan staken we helaas de samenwerking.

Kussen in jouw regio

STAP 1

In welke plaats is jouw bedrijf gevestigd?
Dit om de juiste regio te selecteren.

Gratis Aanmelden

Geen inschrijfgeld, afdracht of vaste kosten.

Je aanmelden is geheel vrijblijvend. Probeer het uit, het is GRATIS en kom erachter of kluszoeken.nl een aanvulling is.

No cure, no pay.

Als je geen klussen accepteert, niks aan de hand. Als je een klus of dienst uitvoert dat gaat het deel servicekosten € 9.95,- van het bedrag naar ons. Het bedrag op de factuur waar jij voor hebt gewerkt en de kosten zijn geheel voor jou, jij heb tenslote de klus geklaard.

Gratis Klussen of diensten

Je ontvangt alle aanvragen gratis via sms en mail. De klussen die je ontvangt zijn klussen binnen jou vakgebied. Geen verplichting je kiest zelf of het jou uitkomt.

Bestel je vakman online

De stappen

1.Bij welke klus kunnen wij helpen ?
2. Selcteer de plaats
3. je word doorgestuurd naar ons platform voor jouw regio (kengetal)-diensten.nl

De stappen

1.De vakman:
2. De dienst:
3. Prijs v.a.:

Hoe werkt kluszoeken

 • Niet zelf meer rond bellen voor de juiste vakman.

  Door je klus aan te melden bij Kluszoeken.nl is je vakman uit de regio zo geregeld. Geen tijd kwijt om te zoeken naar een vakman voor jou klus, geen ergenis door het rond bellen. Onze platformen van diensten.nl beschikken over Zzp-ers, bedrijven deze komen uit jouw regio. Geen voorijkosten en een eerlijke prijs.

 • Selecteer een klus, en plaatsnaam !

  Kluszoeken heeft een tal van klussen voor geselecteerd voor de dienst die jouw helpt bij de klus die geklaard moet worden. Staat jou klus er niet bij selcteerd dan de dienst per uur.

 • Zelf de datum bepalen.

  Je kan de afspraak maken op het tijdstip waneer het jouw zelf uitkomt, wel zo handig. Ook spoed klussen zijn natuurlijk mogelijk. Bij de aanmelding van de klus is het mogelijk om: 5 datums met tijden aan te geven waneer het jouw schikt, de volgende dag of zo snel mogelijk. Wij passen ons aan aan jou agenda.

 • Vakman krijgt een melding.

  Als alle vakmannen die in aanmerking komen voor jou klus binnen jouw regio krijgen een sms met de door jou geplaatste opdracht. Een van de vakmannen accepteerd de klus en jij krijgt meteen een sms met de gegevens van de vakman, ook krijg je een email waar de afspraak in staat vermeld. De vakman zal ook bellen om even kennis te maken en met eventuele vragen te stellen.

 • Vakman komt naar de afspraak.

  De vakman zal werken volgens HET NIEUWE NU 1,5 meter afstand en contactloos. Nadat de klus is geklaard maakt de vakman de factuur op zoals besproken. Hij leest op wat die heeft gedaan en wat de kosten zijn. Bij akkoord geeft u hem de factuurcode die is ontvangen via sms pas dan kan de vakman de factuur versturen. Na het versturen ontvang je een sms en e-mail met betaallink voor het bedrag op de factuur. Het bedrag dient te worden overgemaakt binnen 3 dagen.

some image